Cautare

62095 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.80 secunde)
in statiunea Mamaia, va reuni un numar de 430 de firme expozante care isi vor etala produsele pe o suprafata totala de peste 12.000 metri patrati, a precizat Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, institutie organizatoare, impreuna cu Romexpo SA Bucuresti si cu sprijinul Federatiei Patronatului din Industria Usoara FEPAIUS a acestui eveniment expozitional.
Turistii care vor veni in aceasta vara in statiunea Mamaia, dar si constantenii, vor putea savura incepand de azi spectacolele cantaretilor si dansatorilor argentinieni pe care Primaria municipiului Constanta i-a contractat special pentru a sustine concerte gratuite in piateta de la Casino.
Dorinta inspectorului ITM a devenit realitate, in cursul zilei de ieri, consilierii din Navodari aproband vanzarea terenului, dupa ce, pe 24 iulie a.
Paula Anghel ne-a mai declarat ieri ca nici in acest an nu s-au semnat contracte de concesiune pentru plajele cu potential turistic scazut si cele afectate de eroziune din mai multe statiuni, cum ar fi Mamaia (zonele Parc), Jupiter, Venus, Mangalia, Cap Aurora.
Conducerea Directiei Apelor Dobrogea Litoral (DADL) a organizat ieri o actiune de control pe plaja din statiunea Mamaia, iar in urma verificarilor, inspectorii au constatat ca operatorul de plaja Romned Port Operator s-a extins cu activitatea pe o suprafata mai mare decat cea inchiriata in urma licitatiei.
Barierele din statiunea Mamaia vor intra in functiune, incepind de astazi, iar taxa de acces va fi achitata pentru autoturismele care nu sint inmatriculate in Constanta.
In sala de sedinte a Casei Casatoriilor din Navodari, va avea loc azi, de la orele 17. ... 600 mp situat in Mamaia Sat, la intersectia Strazilor M10 cu M13, dar si concesionarea unui teren in suprafata de 13.
Dan Sandulescu, inchizatorul de 29 de ani al giulestenilor, a fost batut cu bestialitate in statiunea Mamaia de patru barbati, totul petrecindu-se din cauza prietenei fotbalistului. Duminica, orele diminetii, statiunea vedetelor din Romania - Mamaia.
Caravana GAUDEAMUS 2013 a ajuns la Mamaia, pentru deja traditionala intalnire anuala dintre soare, carte, nisip auriu, muzica si valuri de mare si buns dispozitie.
Liderii USL se intalnesc in Mamaia Reprezentantii Uniunii Social Liberale (USL) se intalnesc, astazi, la Melody Grand Ballroom din Mamaia, incepand cu ora 13.00, la lansarea Programului "USL pentru Turism".
Mai intai, artista a avut o cantare la Turnu Severin, dupa care s-a oprit la malul marii, la Mamaia, acolo unde a sustinut un recital la un hotel de cinci stele. ... "M-am bucurat ca am petrecut 1 Decembrie la malul marii, la Mamaia.
Noul regulament al statiunii Mamaia si al Satului de Vacanta a fost adoptat, iar printre reglementarile aduse se numara limitarea nivelului de decibeli, interzicerea prezentei poneilor si a comertului ambulant pe plaje.
Daca poze cu litoralul de la noi din perioada comunista se mai gasesc, imagini cu litoralul la inceputul anilor 1900 sunt mai rare. ... La nord de actuala stațiune Mamaia exista un satuc dobrogean costier tipic.
Taxa de acces in Statiunea Mamaia pentru autoturisme care nu au numar de inmatriculare in municipiul Constanta; Taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Constanta, Mamaia si Sat Vacanta; ... Taxa pentru irigatii spatii verzi in Statiunea Mamaia;
In topul preferintelor ramane statiunea Neptun, spre care s-au indreptat 16.513 turisti, urmata apoi de statiunea Mamaia, aleasa de 13.791 turisti.
L-am intalnit pe Martin Szalai in cadrul Scolii de boli rare pentru jurnalisti, editia 2015, desfasurata la Centrul de boli rare NoRo, din Zalau. De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar.
Un grup infractional specializat in falsificarea instrumentelor de plata electronice, format din trei tineri din Drobeta Turnu Severin, a fost destructurat de politistii de frontiera din Mehedinti, dupa cinci luni de supraveghere.
Romania aplica acest sistem incepand din anul 2012 si sistemul beneficiaza de succes. ... Responsabilitatea desfasurarii acestui tip de invatamant este impartita intre autoritatile guvernamentale si firmele private, care astfel beneficiaza de oameni tineri cu competente reale in domeniu.
Alexandru Cordos, Senator PSD de Cluj, Viceliderul Grupului PSD din Senat, a sustinut in data de 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: ... Tara noastra are tineri cu potential extraordinar in domeniul antreprenorial.
Asa cum partidele politice din Romania ne-au obisnuit, odata cu apropierea alegerilor promisiunile electorale se inmultesc.
google-analytics.com